Тип тест:   Туморске маркери

види и:

Висок ИГФ-1 тест резултат референтне вредности за мушко 20 година Шта високо ИГФ-1 тест резултат референтне вредности за мушку 0 година нивоу значи?

Ниско средња концентрација хемоглобина (МЦХЦ корпускуларни) Тест резултат референтних вредности Шта низак Средња корпускуларни концентрација хемоглобина (МЦХЦ) резултат теста референтних вредности нивоа значи?

Висок хидроксипрогестерон теста резултат референтне вредности за жени којој фоликуларне фазе Шта висок хидроксипрогестерон тест резултат референтних вредности за жени којој фази фоликула нивоу значи?

Висок уреа тест резултат референтних вредности Шта висок уреа резултат теста референтних вредности нивоа значи?

Висок ниво мушки миоглобин Тест Шта повишен ниво миоглобин теста значи за човека?

нормално НТ-проБНТ резултат теста за лица под 75 година Шта је вредност нормалне НТ-проБНТ нивоу за средњим годинама особу?

Висок хаптоглобина теста резултат референтних вредности за под 50 година Шта висок хаптоглобина Тест ресулт референтних вредности за мање од 50 година ниво значи?

Висок анти-фосфолипидни резултат теста негативан лгм референтних вредности Шта високо анти-фосфолипид ЛГМ теста резултат негативне вредности референтних нивоа значи?

ниске ИГФ-1 тест резултат референтне вредности за мушко 75 година Шта ниско ИГФ-1 тест резултат референтне вредности за мушке 75 година нивоу значи?

Ниско хидроксипрогестерон теста резултат референтне вредности за жени којој фоликуларне фазе Шта низак хидроксипрогестерон тест резултат референтних вредности за жени којој фази фоликула нивоу значи?

Ниско Витамин Ц (асорбиц киселина) Тест резултат референтних вредности Шта низак витамин Ц (аскорбинска киселина) Тест резултат референтних вредности нивоа значи?

високи ЛГА Тест резултат референтне вредности за одрасле Шта висок ИгА теста резултат референтне вредности за одрасле нивоу значи?

en  hr  af  ar  az  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  fa  fi  fr  he  hi  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  th  tr  uk  vi  zh  zht  
Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more