Тип тест:   Ендоцринологи

тироидни хормони     полни хормони     Остали хормони     

види и:

Висок ЛГД теста резултат референтне вредности за одрасле Шта високе ИГД Тест ресулт референтних вредности за одрасле ниво значи?

Висок ниво тестостерона тест резултат референтне вредности за мале Шта висок тестостерон теста резултат референтне вредности за мушке нивоу значи?

високе ангиотензин конвертујућег ензима (АЦЕ) Тест резултат референтних вредности Шта високи ензима конверзије ангиотензина (АЦЕ) Тест резултат референтних вредности нивоа значи?

ниско ц-реативе протеин (ЦРП) тест резултат референтних вредности Шта ниско, Ц-реактивни протеин (ЦРП) резултат теста референтних вредности нивоа значи?

Ниско хаптоглобина теста резултат референтне вредности за испод 50 година Шта низак хаптоглобина Тест ресулт референтних вредности за под 50 година нивоу значи?

Ниско ЛГМ теста резултат референтне вредности за одрасле Шта ниске ЛГМ Тест ресулт референтних вредности за одрасле ниво значи?

Ниско Витамин Ц (асорбиц киселина) Тест резултат референтних вредности Шта низак витамин Ц (аскорбинска киселина) Тест резултат референтних вредности нивоа значи?

ниско против фосфолипид ЛГА резултат теста позитиван јаке референтних вредности Шта ниско против фосфолипид ЛГА Тест резултат јаке позитивне референтне вредности нивоа значи?

Висок еозинофилна катјонска протеина (ЕЦП) Тест резултат референтних вредности Шта висок еозинофилна катјонска протеина (ЕЦП) резултат теста референтних вредности нивоа значи?

Низак ниво албумина Тест крви Шта низак ниво албумина у крви значи?

Висок Тхироглобулин (тг) Тест резултат референтних вредности Шта горњи тироглобулин (Тг) резултат теста референтних вредности нивоа значи?

Висок ЦД4 + ћелије тестирају ресулт референтних вредности за одрасле Шта висок ЦД4 ћелија резултатима теста референтне вредности за ниво одраслих значи?

en  hr  af  ar  az  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  fa  fi  fr  he  hi  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  th  tr  uk  vi  zh  zht  
Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more