ниски INR резултат од тестот референтни вредности. Што значи ниска INR резултат од тестот референтни вредности на ниво значи?

Долна граница на нормалните вредности на INR резултат од тестот референтна вредност е 0 (N / A) -2 (N / A).

INR е тест за згрутчување на крвта, која е првенствено се користи за следење на варфарин терапија.

ИНР пониска од саканиот спектар значи дека крвта не е "тенка доволно" или згрутчување премногу лесно

Долна граница :
| Горната граница :
единица :
дијагностицира :
0   -
1
n/a
нормално
9   -
2
нормално


висок INR резултат од тестот референтни вредности

INR вредности и дефиниции

види исто така:

висок витамин резултатите од тестот референтни вредности Што значи висок витамин А резултат од тестот референтни вредности на ниво значи?

ниска осмоларност резултат од тестот референтни вредности Што значи ниска осмоларност резултат од тестот референтни вредности на ниво значи?

високо ниво на амонијак тест на крвта Што значи повисоки од нормалните амонијак тест ниво значи?

висок ретикулоцити резултат од тестот референтни вредности за новороденче Што значи висок Ретикулоцити резултат од тестот референтни вредности за новороденче ниво значи?

ниски INR резултат од тестот референтни вредности Што значи ниска INR резултат од тестот референтни вредности на ниво значи?

ниски 25-хидроксихолекалциферол (витамин Д) терапевтска цел спектар резултат од тестот референтни вредности Што значи ниски 25-хидроксихолекалциферол (витамин Д) терапевтска цел спектар резултат од тестот референтни вредности на ниво значи?

ниски алдостерон резултат од тестот референтни вредности за возрасни Што значи ниска Алдостерон резултат од тестот референтни вредности за возрасни ниво значи?

високо на антитромбин резултат од тестот референтни вредности Што значи висок Антитромбинот резултат од тестот референтни вредности на ниво значи?

висок витамин Б9 (фолна киселина / фолна киселина) црвени крвни зрнца резултат од тестот референтни вредности Што значи висок Витамин Б9 (фолна киселина / Фолната киселина) - црвените крвни клетки тест резултат референтни вредности на ниво значи?

покачена телесна pH тест ниво Што значи повисока од нормалната pH тест ниво значи?

абнормални carcionembryonic антиген (CEA) за пушач резултат од тестот Што абнормални Carcinoembryonic антиген (CEA) ниво за пушач укажува?

конгестивна срцева слабост, најверојатно, мозочен натриуретичен пептид (БНП) тест резултат Која е вредноста на дијагностицирање Конгестивна срцева слабост, најверојатно, за мозочен натриуретичен пептид (БНП) тестот?

en  hr  af  ar  az  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  fa  fi  fr  he  hi  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  th  tr  uk  vi  zh  zht  
Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more