тест тип:   Други електролити и метаболити

види исто така:

високо јаглерод диоксид парцијалниот притисок (pco2) тест ниво Горна вредноста на јаглерод диоксид парцијалниот притисок (pco2) тест е 45mmHg (или 51 mmHg).

мала количина на железо во детските тест на крвта Што значи ниско ниво на железо во крвта на детето укажуваат?

ниско ниво на триглицериди резултат од тестот за млади Што Триглицериди недостаток значи за 10- 39 години луѓето?

висок базофилните гранулоцити резултат од тестот референтни вредности за новороденче Што значи висок базофилните гранулоцити резултат од тестот референтни вредности за новороденче ниво значи?

ниски ИГФ-1 тест резултат референтни вредности за жени 75 години Што значи ниска ИГФ-1 тест резултат референтни вредности за жени 75 години ниво значи?

низок вкупен билирубин во крвта тест ниво Што значи пониски од нормалните вкупното ниво на билирубин во крвта значи?

висок активирано парцијално тромбопластинско време (aPTT) тест резултат референтни вредности Што значи висок активираното парцијално тромбопластинско време (АПТТ) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

Ниското ниво на витамин Б12 (кобаламин) тест резултат референтни вредности Што значи ниска витамин Б12 (кобаламин) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

ниски reumatoid фактор (РФ) тест резултат двосмислени референтни вредности Што значи ниска Reumatoid фактор (РФ) тест резултат двосмислени референтни вредности на ниво значи?

ниски моноцити резултат од тестот референтни вредности за возрасни Што значи ниска Моноцити резултат од тестот референтни вредности за возрасни ниво значи?

ниско ниво на кислород сатурација тест ниво Што значи пониски од нормалните кислородна сатурација значи?

ниски фибриногенот резултат од тестот референтни вредности Што значи ниска фибриноген резултат од тестот референтни вредности на ниво значи?

en  hr  af  ar  az  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  fa  fi  fr  he  hi  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  th  tr  uk  vi  zh  zht  
Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more