тест тип:   Срцева тестови

види исто така:

висок D-димер тест резултат референтни вредности Што значи висок D-димер тест резултат референтни вредности на ниво значи?

Ниското ниво на витамин Б12 (кобаламин) тест резултат референтни вредности Што значи ниска витамин Б12 (кобаламин) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

ниска машки миоглобинот тест ниво Што значи ниска миоглобинот тест ниво значи за човекот?

ниски слободниот тироксин (FT4) тест резултат референтни вредности за бремени жени Што значи пониски слободниот тироксин (FT4) тест резултат референтни вредности Средното ниво на бремените жени?

ниска плазма гликоза (постот) тест резултат референтни вредности Што значи ниска плазма гликоза (постот) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

ниски алдостерон резултат од тестот референтни вредности за возрасни Што значи ниска Алдостерон резултат од тестот референтни вредности за возрасни ниво значи?

ниски тромбин времето на коагулација (TCT) тест резултат референтни вредности Што значи ниска тромбин времето на коагулација (TCT) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

недостаток на железо во крвта тест за мажи Што значи ниска TSI резултат за мажите значи?

ниски лактат дехидрогеназа (LDH) тест резултат референтни вредности Што значи ниска лактат дехидрогеназа (LDH) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

ниски lge резултат од тестот референтни вредности за возрасни Што значи ниска lgE резултат од тестот референтни вредности за возрасни ниво значи?

висок железо во тест на крвта за жени Што значи високо ниво на железо во крвта значи за жена?

високи црвени крвни клетки дистрибуција ширина (RDW) тест резултат референтни вредности Што значи висок Црвена крвна клетка дистрибуција ширина (RDW) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

en  hr  af  ar  az  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  fa  fi  fr  he  hi  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  th  tr  uk  vi  zh  zht  
Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more