тест тип:   Липидите

види исто така:

ниски клеточен хемоглобин средина (MCH) тест резултат референтни вредности Што значи ниска средна клеточен хемоглобин (MCH) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

ниски креатин резултатите од тестот референтни вредности за жени Што значи ниска Креатин резултат од тестот референтни вредности за женски ниво значи?

ниски reumatoid фактор (РФ) резултатите од тестот позитивен референтни вредности Што значи ниска Reumatoid фактор (РФ) резултатите од тестот позитивен референтни вредности на ниво значи?

високо ниво на триглицериди резултат од тестот за средната возраст на луѓето Што покачена Триглицериди тест ниво за 40 години 59 луѓе значи?

недостаток на железо во крвта тест за жени Што значи ниско ниво на железо во крвта значи за жена?

ниски анти-histone антитела тест резултат негативни референтни вредности Што значи ниска Анти-histone антитела тест резултат негативни референтни вредности на ниво значи?

ниски алкална фосфатаза (alp) во крвта тест ниво жена Што значи ниска алкална фосфатаза (ALP) тест на крвта значи за жена?

високи аспартат transminase (AST / ASAT SGOT) тест на крвта ниво жените Што значи висок аспартат трансаминаза (AST / ASAT SGOT) тест на крвта значи за жена?

ниски androcorticotropic хормон (ACTH) хормонот резултат од тестот референтни вредности Што значи ниска Adrenocorticotropic хормон резултат од тестот референтни вредности на ниво значи?

висок лактат (венски) тест резултат референтни вредности Што значи висок лактат (венски) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

ниска стапка на седиментација (ESR) тест резултат референтни вредности за жени Што значи ниска стапка на седиментација на еритроцитите (ESR) тест резултат референтни вредности за женски ниво значи?

висок еозинофили гранулоцити резултат од тестот референтни вредности за возрасни Што значи висок Еозинофилната гранулоцити резултат од тестот референтни вредности за возрасни ниво значи?

en  hr  af  ar  az  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  fa  fi  fr  he  hi  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  th  tr  uk  vi  zh  zht  
Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more