Triglycerides të lartë rezultati provë për të rinjtë. Çfarë do të ngrihet niveli provë Triglycerides për 10- njerëz 39 vjeçare thotë?

Kufiri i sipërm i testit normale triglycerides për 10-39 vjeçare njerëzit e vjetër është 110mg / dl (ose 1. mmol / L).

Trupi përdor triglycerides për energjinë, si ata janë një lloj i yndyrë.

Triglycerides e larta mund të rrisë rrezikun e sëmundjeve të zemrës dhe mund të jetë një shenjë e sindromës metabolike. Nivelet e larta janë të shkaktuara nga obeziteti, diabeti kontrolluar dobët, tiroide underactive, sëmundje të veshkave. rregullisht futje e më shumë kalori se ju djeg apo pirë shumë alkool.

lloj Patient :

10-39 vjeçar

kufi Ulët :
| Kufiri Upper :
Unit :
diagnozë :
54   -
110
mg/dl
normal
0.61   -
1.2
mmol/L
normal


Rezultati i ulët triglycerides provë për të rinjtë

Triglycerides të lartë rezultati provë për njerëzit e moshës së mesme

Rezultati i ulët triglycerides provë për njerëzit e moshës së mesme

Lartë rezultat triglycerides provë për të moshuarit

Rezultati i ulët triglycerides provë për të moshuarit

triglycerides Vlerat dhe përkufizimet

Shih gjithashtu:

Osmolaritet ulët vlerat referente rezultat provë Çfarë ka të nivelit vlerat rezultati i analizës osmolaritet ulët referente do të thotë?

Rezultat të ulët provë anti-fosfolipidit lgg vlerat e moderuar pozitive referente Çfarë ka të nivelit të Anti-fosfolipidit rezultat ulët provë lgG vlerat e moderuar pozitive referente do të thotë?

Ulët alanine gjak transaminazave nivel provë mashkull Çfarë do të ulen (ALT / alat), SGPT nivel test i gjakut për meshkuj do të thotë?

Hemoglobinë lartë glikosilate (HbA1c) rezultat provë vlerat referente për mbi 50 vjet të vjetra Çfarë bën glikoziluar hemoglobinë (HbA1c) e testit vlera të larta rezultat referente për mbi 50 vjet do të thotë niveli i vjetër?

Rezultati i ulët feritinë testi i gjakut për meshkuj Çfarë e bën më të ulëta se niveli normal provë feritinë për meshkujt do të thotë?

Vëllimi i ulët do të thotë trombociteve (MPV) rezultat provë vlerat referente Çfarë vlerat referente rezultat volum i ulët Mean trombociteve (MPV) Testi flevel thotë?

Rezultat provë kreatinë ulët vlerat referente për meshkuj Çfarë do të kreatinë ulët e testit vlerat referente rezultat për nivelin e meshkujve do të thotë?

Rezultat të ulët provë anti-fosfolipidit LGM vlerat e moderuar pozitive referente Çfarë ka të nivelit të Anti-fosfolipidit rezultat ulët provë LGM vlerat e moderuar pozitive referente do të thotë?

Rezultat të ulët provë anti-fosfolipidit LGM vlerat e dobëta pozitive referente Çfarë ka të nivelit të Anti-fosfolipidit rezultat ulët provë LGM vlerat e dobëta pozitive referente do të thotë?

Hemoglobinë të ulët glikosilate (HbA1c) rezultat provë vlerat referente për mbi 50 vjet të vjetra Çfarë bën glikoziluar hemoglobinë (HbA1c) e testit vlera të ulëta rezultat referente për mbi 50 vjet do të thotë niveli i vjetër?

Rezultat jonormal provë nt-probnp për person mbi 75 vjet Çfarë është një vlerë e një niveli jo normale NT-proBNP për të moshuarit?

Antitrupat e ulëta anti-mitokondriale (AMA) rezultat provë vlerat pozitive referente Çfarë bën antitrupat e ulëta Anti-mitokondriale (AMA) rezultat provë vlerat pozitive referente të nivelit të thotë?

en  hr  af  ar  az  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  fa  fi  fr  he  hi  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  th  tr  uk  vi  zh  zht  
Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more