Тип тест:   Хематологија

Црвена крвна зрнца     Бела крвна зрнца     коагулација     

види и:

ниско против фосфолипид резултат теста негативан лгм референтних вредности Шта ниско против фосфолипид ЛГМ теста резултат негативне вредности референтних нивоа значи?

Висок фоллицуле-стимулатингхормоне (ФСХ) резултат референтне вредности за децу Шта високо фоликул-стимулатингхормоне (ФСХ) резултат референтне вредности за децу нивоу значи?

абнормално ца-125 теста резултат Шта је вредност ненормалним ЦА-15 нивоу?

Ниско Витамин Ц (асорбиц киселина) Тест резултат референтних вредности Шта низак витамин Ц (аскорбинска киселина) Тест резултат референтних вредности нивоа значи?

ниско против хистонски резултат теста позитиван антитела референтних вредности Шта ниске против хистонских антитела тест резултат позитивне референтне вредности нивоа значи?

ниска база вишак теста крви ниво Шта нижи од нормалног база есцесс Тест нивоа значи?

Висок црвено крвно зрнце ширина дистрибуције (РДВ) Тест резултат референтних вредности Шта висок Црвена ширина дистрибуције крвних зрнаца (РДВ) резултат теста референтних вредности нивоа значи?

Висок андростенедион теста резултат референтне вредности за женке у пост-менопаузи Шта висок андростенедион Тест ресулт референтних вредности за жени којој пост нивоу менопаузалног значи?

високи ЛГА Тест резултат референтне вредности за одрасле Шта висок ИгА теста резултат референтне вредности за одрасле нивоу значи?

ниско фоллицуле-стимулатингхормоне (ФСХ) резултат референтне вредности за одраслог мушкарца Шта ниско фоликул-стимулатингхормоне (ФСХ) резултат референтне вредности за одрасле мушке нивоу значи?

Висок против СС-Б (ла) о резултатима теста позитивни референтних вредности Шта високо анти-СС-Б (ла) о резултатима теста позитивни референтних вредности нивоа значи?

Ниско реуматоид фактор (РФ) Тест резултат позитивне референтне вредности Шта низак Реуматоид фактор (РФ) теста резултат позитивне референтне вредности нивоа значи?

en  hr  af  ar  az  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  fa  fi  fr  he  hi  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  th  tr  uk  vi  zh  zht  
Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more