Carcinoembryonic антиген (CEA)

Carcinoembryonic антиген (CEA) вредности и дефиниции

ненормални referent values of carcinoembryonic антиген (cea) test for 50 години, кои не се пушачи, are between 3.4 and - μg/L.

пациентите тип :

50 години

пушач :

кои не се пушачи

Долна граница :
| Горната граница :
единица :
дијагностицира :
3.4   -
-
μg/L
ненормални

ненормални referent values of carcinoembryonic антиген (cea) test for 75 годишниот, кои не се пушачи, are between 4.1 and - μg/L.

пациентите тип :

75 годишниот

пушач :

кои не се пушачи

Долна граница :
| Горната граница :
единица :
дијагностицира :
4.1   -
-
μg/L
ненормални

ненормални referent values of carcinoembryonic антиген (cea) test for пушач, are between 5 and - μg/L.

пушач :

пушач

Долна граница :
| Горната граница :
единица :
дијагностицира :
5   -
-
μg/L
ненормални

Carcinoembryonic антиген (CEA) вредности и дефиниции

нормално carcionembryonic антиген (CEA) на средовечните непушач резултат од тестот
Што е вредност на еден нормален Carcinoembryonic антиген (CEA) ниво за 50 години непушач?


абнормални carcionembryonic антиген (CEA) на средовечните непушач резултат од тестот
Што абнормални Carcinoembryonic антиген (CEA) ниво за 50 години непушач укажува?


нормално carcionembryonic антиген (CEA) за постарите непушач резултат од тестот
Што е вредност на еден нормален Carcinoembryonic антиген (CEA) ниво за 75 годишниот непушач?


абнормални carcionembryonic антиген (CEA) за постарите непушач резултат од тестот
Што абнормални Carcinoembryonic антиген (CEA) ниво за 75 годишниот непушач укажува?


нормално carcionembryonic антиген (CEA) за пушач резултат од тестот
Што е вредност на еден нормален Carcinoembryonic антиген (CEA) ниво за пушачи?


абнормални carcionembryonic антиген (CEA) за пушач резултат од тестот
Што абнормални Carcinoembryonic антиген (CEA) ниво за пушач укажува?


види исто така:

високо женски креатин киназа (CK) тест на крвта ниво Што покачена креатин киназа (CK) тест на крвта значи за жена?

висок lge резултат од тестот референтни вредности за возрасни Што значи висок lgE резултат од тестот референтни вредности за возрасни ниво значи?

низок хемоглобин (Hb) тест резултат референтни вредности за жени Што низок хемоглобин (Hb) тест резултат референтни вредности за женски ниво значи?

ниски hydroxyprogesterone резултат од тестот референтни вредности за мажи Што значи пониски hydroxyprogesterone резултат од тестот референтни вредности за машки ниво значи?

високо вкупно тироксин резултат од тестот референтни вредности Што значи високо вкупно тироксин (FT4) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

висок креатин резултатите од тестот референтни вредности за жени Што значи висок Креатин резултат од тестот референтни вредности за женски ниво значи?

висок феритин тест на крвта резултат за машки Што значи повисоки од нормалните феритин тест ниво за мажите значи?

високо анти-citrullinated протеини антитела тест резултат weakpositive референтни вредности Што значи висок Анти-citrullinated протеини антитела тест резултат слаб позитивен референтни вредности ниво значи?

висок мононуклеарни леукоцити (лимфоцити + моноцити) тест резултат референтни вредности за возрасни Што значи висок мононуклеарни леукоцити (Лимфоцитите + моноцити) тест резултат референтни вредности за ниво возрасни значи?

ниска в-reative протеин (CRP) тест резултат референтни вредности Што значи ниска C-реактивен протеин (CRP) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

тропонински-i тестира покажува миокарден инфаркт, најверојатно, Кои Тропонин-ми резултатите од тестот покажуваат дека миокарден инфаркт е веројатно?

висок железо во тест на крвта за машки Што значи висок TSI за мажите значи?

en  hr  af  ar  az  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  fa  fi  fr  he  hi  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  th  tr  uk  vi  zh  zht  
Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more