Тип пацијент:   женски пол

све     трудна     фоликуларне фазе     овулација     Пост-менопаузи     одрасли     Мид-лутеална     20 година стар     75 година стар     
види и:

Ниско креатин теста резултат референтне вредности за женке Шта низак креатин теста резултат референтне вредности за женске нивоу значи?

ниска седиментација еритроцита (ЕСР) теста резултат референтне вредности за женке Шта низак седиментација еритроцита (ЕСР) Тест резултат референтне вредности за женске нивоу значи?

Висок естрадиол тест резултат референтне вредности за одрасле женке Шта висок естрадиол тест ресулт референтних вредности за одрасле женско ниво значи?

Високо бесплатно тироксин (ФТ4) теста резултат референтне вредности за Труднице Шта горњи бесплатно тироксин (ФТ4) резултат теста референтних вредности нивоа значи за Труднице?

Висок ниво женска миоглобин Тест Шта повишен ниво миоглобин теста значи за жену?

Ниско алкална фосфатаза (АЛП) тест крви ниво жена Шта низак алкална фосфатаза (АЛП) тест крви ниво значи зенско?

Висок хидроксипрогестерон теста резултат референтне вредности за жени којој фоликуларне фазе Шта висок хидроксипрогестерон тест резултат референтних вредности за жени којој фази фоликула нивоу значи?

ниске фоллицуле-стимулатингхормоне (ФСХ) резултат референтне вредности за женке у пост-менопаузи Шта ниско фоликул-стимулатингхормоне (ФСХ) резултат референтних вредности зенско у пост-менопаузи нивоу значи?

Ниско аспартат трансминасе (аст / асат СГОТ) тест крви ниво зенско Шта низак Аспартат трансаминаза (АСТ / АСАТ СГОТ) тест крви ниво значи зенско?

Ниско андростенедион теста резултат референтне вредности за женке у пост-менопаузи Шта низак андростенедион тест резултат референтних вредности за жени којој пост нивоу менопаузалног значи?

Ниско естрадиол тест резултат референтне вредности за одрасле женке Шта низак естрадиол тест ресулт референтних вредности за одрасле женско ниво значи?

Ниско феритин резултат теста крви за жену Шта нижи од нормалног феритина тест нивоу за женско значи?

en  hr  af  ar  az  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  fa  fi  fr  he  hi  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  th  tr  uk  vi  zh  zht  
Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more