Неоргански фосфор (серум)

Неоргански фосфор (серум) вредности и дефиниции

нормално referent values of Неоргански фосфор (серум) test are between 1.0 and 1.5 mmol/L (or between 3.0 and 4.5 mg/dL).
Долна граница :
| Горната граница :
единица :
дијагностицира :
1.0   -
1.5
mmol/L
нормално
3.0   -
4.5
mg/dL
нормално

види исто така:

ниска кисела фосфатаза тест резултат референтни вредности Што значи ниска киселина фосфатаза тест резултат референтни вредности на ниво значи?

висок SHBG резултат од тестот референтни вредности за машки возрасни Што значи висок SHGB резултат од тестот референтни вредности за возрасни машки ниво значи?

ниски амилаза резултат од тестот референтни вредности Што значи ниска амилаза резултат од тестот референтни вредности на ниво значи?

ниско ниво на триглицериди резултат од тестот за постарите луѓе Што значи ниска Триглицериди тест ниво во изминатите 60 години стари луѓе значи?

ниски анти-citrullinated протеини антитела тест резултат weakpositive референтни вредности Што значи ниска Анти-citrullinated протеини антитела тест резултат слаб позитивен референтни вредности ниво значи?

Ниското ниво на витамин Б9 (фолна киселина / фолна киселина) -serum резултат од тестот референтни вредности за повеќе од 1 години Што значи ниска витамин Б9 (фолна киселина / Фолната киселина) - Серум резултат од тестот референтни вредности за повеќе од 1 година стар ниво значи?

висок follicule-stimulatinghormone (FSH) тест резултат референтни вредности за деца Што значи висок фоликул-stimulatinghormone (FSH) тест резултат референтни вредности за деца ниво значи?

висок слободниот тироксин (FT4) тест резултат референтни вредности за бремени жени Што горниот слободниот тироксин (FT4) тест резултат референтни вредности Средното ниво на бремените жени?

ниски лактат (артериска) тест резултат референтни вредности Што значи ниска лактат (артериска) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

ниски лимфоцити тест резултат референтни вредности за возрасни What does low Lymphocytes test result referent values for adults level mean?

мала ќелија волумен средина (MCV) (MCV) тест резултат референтни вредности за мажи Што значи ниска средна клеточен волумен резултат од тестот референтни вредности за машки ниво значи?

висок вкупен билирубин во крвта тест ниво Што значи високо ниво на вкупниот билирубин во крвта значи?

en  hr  af  ar  az  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  fa  fi  fr  he  hi  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  th  tr  uk  vi  zh  zht  
Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more