Анти дс-ДНК

Анти дс-ДНК вредности и дефиниции

негативен referent values of Анти дс-ДНК test are between 0 and <40 U/mL.
Долна граница :
| Горната граница :
единица :
дијагностицира :
0   -
<40
U/mL
негативен

двосмислени referent values of Анти дс-ДНК test are between 40 and 60 U/mL.
Долна граница :
| Горната граница :
единица :
дијагностицира :
40   -
60
U/mL
двосмислени

позитивен referent values of Анти дс-ДНК test are between >60 and n/a U/mL.
Долна граница :
| Горната граница :
единица :
дијагностицира :
>60   -
n/a
U/mL
позитивен

Анти дс-ДНК вредности и дефиниции

ниски анти ДС-ДНК тест резултат негативни референтни вредности
Што значи ниска Анти ДС-ДНК тест резултат негативни референтни вредности на ниво значи?


високо анти ДС-ДНК тест резултат негативни референтни вредности
Што значи висок Анти дс-ДНК тест резултат негативни референтни вредности на ниво значи?


ниски анти ДС-ДНК тест резултат двосмислени референтни вредности
Што значи ниска Анти дс-ДНК тест резултат двосмислени референтни вредности на ниво значи?


високо анти ДС-ДНК тест резултат двосмислени референтни вредности
Што значи висок Анти дс-ДНК тест резултат двосмислени референтни вредности на ниво значи?


ниски анти ДС-ДНК тестот позитивен резултат референтни вредности
Што значи ниска Анти ДС-ДНК тестот позитивен резултат референтни вредности на ниво значи?


високо анти-ДС ДНК тестот позитивен резултат референтни вредности
Што значи висок Анти дс-ДНК резултатите од тестот позитивен референтни вредности на ниво значи?


види исто така:

високо анти-митохондријалната антитела (АМА) резултатите од тестот позитивен референтни вредности Што прави високо анти-митохондријалната антитела (АМА) резултатите од тестот позитивен референтни вредности на ниво значи?

висок кислород парцијалниот притисок тест ниво Што значи повисоки од нормалните кислород парцијалниот притисок височина значи?

ниско ниво на бакар во крвта Што дефицит на бакар значи?

ниски вкупни тироксин резултат од тестот референтни вредности Што значи пониски вкупни тироксин (FT4) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

ниски андростенедион резултат од тестот референтни вредности за жени во пост-менопауза Што значи ниска андростенедион резултат од тестот референтни вредности за жени во пост-менопауза ниво значи?

високо анти-фосфолипиди климатска состојба тест резултат негативни референтни вредности Што значи висок Анти-фосфолипиди климатска состојба тест резултат негативни референтни вредности на ниво значи?

нормално алфа фетопротеин (AFP) резултат од тестот Што е вредност на еден нормален Алфа фетопротеин (AFP) ниво?

ниски лактат (артериска) тест резултат референтни вредности Што значи ниска лактат (артериска) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

ниски анти-митохондријалната антитела (АМА) тест резултат негативни референтни вредности Што значи ниска Анти-митохондријалната антитела (АМА) тест резултат негативни референтни вредности на ниво значи?

висок лутеинизирачкиот хормон (LH) тест резултат референтни вредности за возрасни мажи Што значи висок лутеинизирачкиот хормон (LH) тест резултат референтни вредности за возрасни машки ниво значи?

ниски лактат дехидрогеназа (LDH) тест резултат референтни вредности Што значи ниска лактат дехидрогеназа (LDH) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

ниски хормон за раст (аргинин стимулација) тест резултат референтни вредности Што значи ниска хормон за раст (аргинин стимулација) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

en  hr  af  ar  az  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  fa  fi  fr  he  hi  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  th  tr  uk  vi  zh  zht  
Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more