Анти-фосфолипиди lgG

Анти-фосфолипиди lgG вредности и дефиниции

негативен referent values of Анти-фосфолипиди lgg test are between 0 and <20 GPLU/ml.
Долна граница :
| Горната граница :
единица :
дијагностицира :
0   -
<20
GPLU/ml
негативен

слаб позитивен referent values of Анти-фосфолипиди lgg test are between 20 and 30 -.
Долна граница :
| Горната граница :
единица :
дијагностицира :
20   -
30
-
слаб позитивен

умерени позитивни referent values of Анти-фосфолипиди lgg test are between 31 and 50 -.
Долна граница :
| Горната граница :
единица :
дијагностицира :
31   -
50
-
умерени позитивни

силна позитивна referent values of Анти-фосфолипиди lgg test are between >51 and n/a -.
Долна граница :
| Горната граница :
единица :
дијагностицира :
>51   -
n/a
-
силна позитивна

Анти-фосфолипиди lgG вредности и дефиниции

ниски анти-фосфолипиди lgg резултат од тестот негативни референтни вредности
Што значи ниска Анти-фосфолипиди lgG резултат од тестот негативни референтни вредности на ниво значи?


високо анти-фосфолипиди lgg резултат од тестот негативни референтни вредности
Што значи висок Анти-фосфолипиди lgG резултат од тестот негативни референтни вредности на ниво значи?


ниски анти-фосфолипиди lgg резултат од тестот слаб позитивен референтни вредности
Што значи ниска Анти-фосфолипиди lgG резултат од тестот слаб позитивен референтни вредности на ниво значи?


високо анти-фосфолипиди lgg резултат од тестот слаб позитивен референтни вредности
Што значи висок Анти-фосфолипиди lgG резултат од тестот слаб позитивен референтни вредности на ниво значи?


ниски анти-фосфолипиди lgg резултат од тестот умерени позитивни референтни вредности
Што значи ниска Анти-фосфолипиди lgG резултат од тестот умерени позитивни референтни вредности на ниво значи?


високо анти-фосфолипиди lgg резултат од тестот умерени позитивни референтни вредности
Што значи висок Анти-фосфолипиди lgG резултат од тестот умерени позитивни референтни вредности на ниво значи?


ниски анти-фосфолипиди lgg резултат од тестот силна позитивна референтни вредности
Што значи ниска Анти-фосфолипиди lgG резултат од тестот силна позитивна референтни вредности на ниво значи?


високо анти-фосфолипиди lgg резултат од тестот силна позитивна референтни вредности
Што значи висок Анти-фосфолипиди lgG резултат од тестот силна позитивна референтни вредности на ниво значи?


види исто така:

висок еозинофили гранулоцити резултат од тестот референтни вредности за возрасни Што значи висок Еозинофилната гранулоцити резултат од тестот референтни вредности за возрасни ниво значи?

ниски анти-митохондријалната антитела (АМА) резултатите од тестот позитивен референтни вредности Што значи ниска Анти-митохондријалната антитела (АМА) резултатите од тестот позитивен референтни вредности на ниво значи?

нормално пап тестот за женските Што е вредност на еден нормален Папаниколау (ПАП) тест ниво за жена?

Ниското ниво на витамин резултатите од тестот референтни вредности Што значи ниска витамин А резултат од тестот референтни вредности на ниво значи?

ниско ниво на бакар во крвта Што дефицит на бакар значи?

абнормални carcionembryonic антиген (CEA) за постарите непушач резултат од тестот Што абнормални Carcinoembryonic антиген (CEA) ниво за 75 годишниот непушач укажува?

висок витамин Б9 (фолна киселина / фолна киселина) црвени крвни зрнца резултат од тестот референтни вредности Што значи висок Витамин Б9 (фолна киселина / Фолната киселина) - црвените крвни клетки тест резултат референтни вредности на ниво значи?

низок тестостерон резултат од тестот референтни вредности за мажи постари од 50 години Што значи пониски тестостерон резултат од тестот референтни вредности за мажи над 50 години на ниво значи?

високите директни / конјугиран билирубин во крвта тест ниво Што високите директни / конјугиран билирубин ниво во крвта значи?

високо анти-histone антитела тест резултат негативни референтни вредности Што значи висок Анти-histone антитела тест резултат негативни референтни вредности на ниво значи?

мозочен натриуретичен пептид (БНП) тест, несигурен резултат Која е вредноста на двосмислена мозочен натриуретичен пептид (БНП) тестот?

ниски клеточен хемоглобин средина (MCH) тест резултат референтни вредности Што значи ниска средна клеточен хемоглобин (MCH) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

en  hr  af  ar  az  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  fa  fi  fr  he  hi  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  th  tr  uk  vi  zh  zht  
Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more