ниски анти-SS-а (ro) резултатите од тестот позитивен референтни вредности. Што значи ниска Анти-SS-А (RO) резултатите од тестот позитивен референтни вредности на ниво значи?

долната граница на нормалните Анти-SS-А (RO) резултатите од тестот позитивен референтни вредности е> 25 (U / ml).

Ако тестот е позитивен за оваа антителата може да биде поголема веројатност да се добие осип на кожата и да страдаат од Сјогреновиот синдром. Тоа може да помине преку плацентата во бременоста.

Ако го носите и да одлучи да имаат бебе, бременоста ќе биде повеќе внимателно следени.

Долна граница :
| Горната граница :
единица :
дијагностицира :
>25   -
n/a
U/mL
позитивен


ниски анти-SS-а (ro) тест резултат негативни референтни вредности

високо анти-SS-а (ro) тест резултат негативни референтни вредности

ниски анти-SS-а (ro) тест резултат двосмислени референтни вредности

високо анти-SS-а (ro) тест резултат двосмислени референтни вредности

високо анти-SS-а (ro) резултатите од тестот позитивен референтни вредности

Анти-SS-А (RO) вредности и дефиниции

види исто така:

ниски анти-histone антитела резултат од тестот позитивен референтни вредности Што значи ниска Анти-histone антитела резултат од тестот позитивен референтни вредности на ниво значи?

ниски мононуклеарни леукоцити (лимфоцити + моноцити) тест резултат референтни вредности за возрасни Што значи ниска мононуклеарни леукоцити (Лимфоцитите + моноцити) тест резултат референтни вредности за ниво возрасни значи?

висок естрадиол резултат од тестот референтни вредности за возрасни женски Што значи висок естрадиол резултат од тестот референтни вредности за возрасни женски ниво значи?

висок хематокрит (HCT) тест резултат референтни вредности за машки возрасни Што значи висок хематокрит (HCT) тест резултат референтни вредности за возрасни машки ниво значи?

високо вкупно тироксин резултат од тестот референтни вредности Што значи високо вкупно тироксин (FT4) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

високо анти-histone антитела резултат од тестот позитивен референтни вредности Што значи висок Анти-histone антитела резултат од тестот позитивен референтни вредности на ниво значи?

ниски естрадиол резултат од тестот референтни вредности за возрасни мажи Што значи ниска естрадиол резултат од тестот референтни вредности за возрасни машки ниво значи?

ниски андростенедион резултат од тестот референтни вредности за возрасни Што значи ниска андростенедион резултат од тестот референтни вредности за возрасни ниво значи?

висок follicule-stimulatinghormone (FSH) тест резултат референтни вредности за жени во овулација Што значи висок фоликул-stimulatinghormone (FSH) тест резултат референтни вредности за жени во овулација ниво значи?

висок урична киселина тест резултат референтни вредности за мажи Што значи висок урична киселина тест резултат референтни вредности за машки ниво значи?

ниски hydroxyprogesterone резултат од тестот референтни вредности за жени во фоликуларната фаза Што значи ниска hydroxyprogesterone резултат од тестот референтни вредности за жени во фоликуларната фаза ниво значи?

висок магнезиум тест на крвта ниво Што значи повисоки од нормалните магнезиум тест ниво значи?

en  hr  af  ar  az  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  fa  fi  fr  he  hi  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  th  tr  uk  vi  zh  zht  
Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more