високо анти-фосфолипиди lgg резултат од тестот умерени позитивни референтни вредности. Што значи висок Анти-фосфолипиди lgG резултат од тестот умерени позитивни референтни вредности на ниво значи?

горната граница на нормала Анти-фосфолипиди lgG резултат од тестот умерени позитивни референтна вредност е 50 (-).

Антифосфолипидниот синдром е пореметување на имунолошкиот систем

умерени позитивни референтни вредности на анти-фосфолипиди lgg тест се помеѓу 31 и 50 -.

Долна граница :
| Горната граница :
единица :
дијагностицира :
31   -
50
-
moderate позитивен


ниски анти-фосфолипиди lgg резултат од тестот негативни референтни вредности

високо анти-фосфолипиди lgg резултат од тестот негативни референтни вредности

ниски анти-фосфолипиди lgg резултат од тестот слаб позитивен референтни вредности

високо анти-фосфолипиди lgg резултат од тестот слаб позитивен референтни вредности

ниски анти-фосфолипиди lgg резултат од тестот умерени позитивни референтни вредности

ниски анти-фосфолипиди lgg резултат од тестот силна позитивна референтни вредности

високо анти-фосфолипиди lgg резултат од тестот силна позитивна референтни вредности

Анти-фосфолипиди lgG вредности и дефиниции

види исто така:

висок тироглобулинот (TG) тест резултат референтни вредности Што горниот тироглобулинот (Tg) тест резултат референтни вредности на ниво значи?

ниски андростенедион резултат од тестот референтни вредности за деца Што значи ниска андростенедион резултат од тестот референтни вредности за деца ниво значи?

високи бели крвни клетки резултат од тестот референтни вредности за 1 години Што значи висок број на леукоцити резултат од тестот референтни вредности за 1 год ниво значи?

ниски креатин резултатите од тестот референтни вредности за жени Што значи ниска Креатин резултат од тестот референтни вредности за женски ниво значи?

нормално NT-probnp резултат од тестот за лице под 75 години Што е вредност на еден нормален NT-proBNP ниво на средовечните личност?

ниски тироидната жлезда стимулирачки хормон (ТСХ или тиротропин) тест резултат референтни вредности за новороденче Што ги намали Штитна жлезда стимулирачки хормон (ТСХ или тиротропин) тест резултат референтни вредности ниво значи за новороденче?

висок антистрептолизин о титар (ASOT) резултатите од тестот позитивен референтни вредности за возрасни Што значи висок антистрептолизин О титар (ASOT) резултатите од тестот позитивен референтни вредности за возрасни ниво значи?

висок хематокрит (HCT) тест резултат референтни вредности за женски возрасни Што значи висок хематокрит (HCT) тест резултат референтни вредности за женски возрасни ниво значи?

високо на антитромбин резултат од тестот референтни вредности Што значи висок Антитромбинот резултат од тестот референтни вредности на ниво значи?

високо фосфат тест на крвта ниво Што значи повисоки од нормалните фосфат тест ниво значи?

ниски гликолизиран Хемоглобин (HbA1c) тест резултат референтни вредности за над 50 години Што значи ниска Гликозилиран Хемоглобин (HbA1c) тест резултат референтни вредности за повеќе од 50 години на ниво значи?

висок тестостерон резултат од тестот референтни вредности за мажи под 50 години Што горниот тестостерон резултат од тестот референтни вредности за мажи под 50 годишна возраст ниво значи?

en  hr  af  ar  az  bg  ca  cs  da  de  el  es  et  fa  fi  fr  he  hi  ht  hu  hy  id  is  it  ja  ka  ko  lt  lv  mk  ms  nl  no  pl  pt  ro  ru  sk  sl  sq  sr  sv  sw  ta  th  tr  uk  vi  zh  zht  
Copyright (C):Online press. All rights reserved.

We use "Cookies" for better user experience. By proceeding to use this page you approve our Cookie policy.

Close this notice Find out more